ODTÜ Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen EdTalks etkinliğinin 2023 Bahar dönemi seminer takvimi belli oldu. Bu dönem etkinliklerimize sayın Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu'nun "Yas nedir? Bize ne yapar?" semineriyle başlangıç yaptık. Dönem boyunca 3 etkinlikle daha sizlerle olacağız. Bunlar:

1. 28 Nisan 2023- Eğitim Reform Girişimi (ERG)'den Yaprak Sarıışık ile "Eğitimde İyi Örnekler: Mesleki Gelişimde Bir Model Denemesi"

2. 12 Mayıs 2023- Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Özdemir ike "Eğitim ve Okul Yönetiminde Güncel Yönelimler"

3. 26 Mayıs 2023- Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Bilge Uzun ile "FARKet, ANDAkal: Fark'andalık, Namıdiğer Mindfulness"

EdTalks seminerleri ilgilenen herkesin katılımına açık olarak düzenlenmektedir. Katılımlarınızı bekleriz.

18/04/2023 - 18:39