Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen EdTalks etkinliği kapsamında bugün, 28 Nisan Cuma saat 13.30'da Eğitim Reform Girişimi'nden (ERG) Yaprak Sarıışık tarafından "Eğitimde İyi Örnekler: Mesleki Gelişimde Bir Model Denemesi" başlıklı bir seminer verilecektir. Etkinlik Zoom üzerinden online yapılacaktır. Ekte etkinliğin afişine ve etkinlik katılım bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Yaprak Sarıışık, lisans eğitimini Swarthmore College'da Sosyoloji & Antropoloji ana dalı, Eğitim Bilimleri ve Film & Medya Çalışmaları yan dalları ile tamamladı. Sabancı Üniversitesi Kültürel Çalışmalar bölümünde yüksek lisans yaptı. 2006'dan bu yana, Kütahya Özel Dostlar İlkokulu'nda öğretmenlik, Eğitim Reformu Girişimi'nde (ERG) araştırmacılık ve politika analistliği yaptı; Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Eğitim Programları Müdürü olarak Türkiye genelinde uygulanan eğitim programlarını ve gönüllülük süreçlerini yönetti; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Çocuk Politikaları Koordinatörlüğü'nü üstlendi. 2021 yılından bu yana ERG'de Eğitim Laboratuvarı Koordinatörü olarak çalışıyor.

Etkinlik Bilgisi:

Tarih:28 Nisan Cuma